Csapatépítő tréning helyszín

A csapatépítő tréning helyszíne fokozottan befolyásolja a tréning eredményét!

Egy vállalkozás minden munkatársának megfelelő formában kell lennie ahhoz, hogy elérjék a kitűzött célokat! Ehhez fontosak a jól felépített csapatépítő programok!
A Bánvölgye Vendégház kitűnő helyszín színes programjaival, bármilyen csapatépítő tréning számára!
A természeti környezet, a nyugodt vidéki hangulat segít elérni a csapatépítő program céljait!

Csapatépítő tréning helyszín, a hatékonyabb munkavégzésért
Mi a vendégházban jól tudjuk, hogy a csapatépítő tréningek egyik legfontosabb célja, hogy minden munkatárs a legjobban, a többiekkel összefogva, határidőre tudja megvalósítani egy cég taktikai célkitűzéseit. Ehhez, elengedhetetlen, hogy a tréningek segítségével mindig mindenki a megfelelő formában legyen a vállalati csapatból. Ehhez, - ha nem is közvetlenül a saját munkaterületükön - de mindig olyan feladatokat kell, hogy végezzenek a munkatársak, amik révén valóban megmutathatják képességeiket a tanulásra, a váratlan helyzetek megoldására, ami nem hagyja, hogy minden rutinból működjön a cégnél. A rutinban ugyanis gyakran a fásultság jelei mutatkoznak. A fásultság, a megrögzöttség, pedig távol tartja a sikert, pedig mindig a siker az, ami előrevisz, s jó formában tart.

Csapatépítő programok

Mi ezért ilyen kihívást jelentő csapatépítő programként tudjuk ajánlani a gyalog és kerékpártúráinkat, de aki még több izgalomra vágyik, azoknak a táj adottságait kihasználó, élménydús kalandtúrát szervezünk, vagy kipróbálhatja a sport és agyaggalamb lövészetet is. S mindezt a csapatépítő programot meg lehet koronázni egy tradicionális közösségi élménnyel is, a falusi disznótorunkkal, ahol mindenki találhat megfelelő feladatot, aminek az eredménye a disznótoros vacsora, ami biztosan motiválttá teszi a munkatársakat.

Stresszmentes csapatépítő tréning

Ahhoz, hogy a csapatból mindenki megfelelő tudással rendelkezzen és egymást jól kiegészítve legyenek elvégezhetőek a munkafeladatok, nagyon fontos, hogy a cégeknél folyamatosan karbantartsák és begyakorolják az ehhez szükséges taktikai elemeket. Az ilyen csapatépítő program segítségével, mindenki egyszerűen és stressztől mentesen haladhat előre. A tudás így a stressztől mentesen nem jelent erőlködést, hanem könnyedséget és magabiztosságot ad. Ehhez mi a teljesen nyugodt és stresszmentes helyszínként ajánljuk a Bánvölgye Vendégházat!

Csapatépítő tréning helyszín - Telefon: 06-30/664-46-54
Csapatépítő tréning helyszín - E-mail: info@banvolgyevendeghaz.hu