Szállás Szilvásvárad

Szállást keresel, vagy hegyi vendégházat Szilvásváradon, vagy környékén?

A legbarátságosabb szálláshelyet, ahol mintha hazaérnél, s egy jó pohár pálinkával üdvözölnek, a Bánvölgye Vendégházban találod, Szilvásváradtól mindössze 18 percre autóval.
Szilvásváradot a legtöbben azért keresik fel, mert Lillafüred mellett az egyik legismertebb bükki üdülőhely. Különösen egyedivé teszi Szilvásváradot a Szalajka-völgy, ami a Bükki Nemzeti Park része, így természetvédelmi terület. Ez adja Szilvásvárad különleges természet közeli hangulatát.
Ezt a szilvásváradi hangulatot a Bánvölgye vendégház, ahol a két épületünk közvetlenül a hegylábánál helyezkedik el, csak fokozni fogja.

Vendégház, mint szállás Szilvásvárad mellett

Egy hegyi vendégház Szilvásváradon és annak környékén a páratlan nyugalom és az egyedülálló kikapcsolódás élményét nyújtja. A Szalajka-völgy a Bükk hegység egyik legszebb, a kirándulók számára az egyik legjobban kiépített része. A táj szépségét és nyugalmát, mi a vendéglátás páratlan élményeivel ötvöztük. A természet élvezetét jobban elősegítő túrázási, horgászási és vadászati lehetőségek, mind-mind a megfáradt modern ember kikapcsolódását segítik a Bánvölgye vendégházban, hogy visszatalálhass a természetes eredethez. Nálunk ez a természet közeli, szilvásváradi szálláshely, nemcsak a kikapcsolódási lehetőségekben, hanem a vendégház kínálta egyedi gasztronómiai lehetőségekben, a kemencés ételekben is jól tetten érhető.

Szilvásvárad természeti élményét rendkívüli mértékben fokozza, ha szállást hozzá a Bánvölgye Vendégházban foglaltok!

Hegyi vendégház, szállásként 18 percre Szilvásváradtól

A hegyes, erdős vidék mellett az itt található Vadna tó és a Lázbérci Víztározó, nemcsak a horgászat rajongóinak, de fürödni vágyó családoknak is kikapcsolódást nyújt. Nálunk a vendégházban, amit érdemes kipróbálni, mint szilvásváradi szálláshely, minden kikapcsolódási forma természetesen kötődik, ahhoz a tradícióhoz, ami ezt a tájegységet jellemzi. A horgászat megidézi a Szalajka-patakban már hosszú ideje vadon élő sebes pisztránghoz kötődő hegyi pecázást.
A Szalajka-völgyben közlekedő Szilvásváradi Erdei Vasút, lehetőséget biztosít arra, hogy egy nosztalgikus utazás keretei között fedezhessük fel közelről a természetet. Ezt a Bánvölgye Vendégházban, egyéb túrázási, akár kerékpártúra lehetőségekkel egészíthetitek ki.
A szilvásváradi vadaskert fő látnivalója a hazánkba az 1880-as években betelepített muflon, valamint a dámszarvas. A Bánvölgye vendégház, ugyanakkor szívesen fogadja a térség erdőiben vadászni kívánókat.

A Bánvölgye Vendégház, így megsokszorozza a Szilvásváradhoz kötődő élményeket!

Bátran válaszd és próbáld ki és foglalj helyet nálunk, mint szilvásváradi szálláshelyen.

Szállás Szilvásvárad mellett - Telefon: 06-30/664-46-54
Szállás Szilvásvárad mellett - E-mail: info@banvolgyevendeghaz.hu