Kazincbarcika szállás

Szállást keresel Kazincbarcikán és környékén?

A legbarátságosabb szálláshelyet, ahol nem is várnád, a legmeglepőbb módon, Kazincbarcikától mindössze 16 percre autóval, a természet kellős közepén, egy erdőszélén a hegylábánál találod.
Mivel Kazincbarcika elsősorban ipari város, a Sajó völgyében, sokszor érkeznek ide üzleti célból az emberek. Ebben meghatározó szerepe van a város legnagyob munkaadójának, a sok munkaerőt vonzó Borsodi Vegyi Kombinátnak, ami BorsodChem Rt. néven ma is a régió egyik legjelentősebb cége. Azok is, akik munka, vagy üzleti célból keresik fel a várost és keresnek szálláshelyet Kazincbarcikán, akár külföldiek is, meglepődve tapasztalják meg azt a páratlan természeti élményt és nyugodt hangulatot, amit a Bánvölgye Vendégház kínál!

Kazincbarcikai szálláshely, falusi vendéglátással

Kazincbarcikára érkezve családi, vagy üzleti célból, érdemes megnézni a város látnivalóit. A kazincbarcikai szálláshelyekkel, panziók és hotelekkel szemben azonban csak 16 percnyi autókázással már az ipari környezet helyett valódi természetközeli szálláshelyet érhettek el a Bánvölgye Vendégháznál. Itt már a halászat, a vadászat és a túrázási, kikapcsolódási lehetőségek széles skáláját kínáljuk programként, mindaz mellé, amit Kazincbarcika jelent.

A természetben kikapcsolódva, - így még intenzívebben felkészülve egy-egy üzleti megbeszélésre, vagy megoldásra váró munkafeladatra – azt a közvetlen szépségében élvezheted a Bánvölgyében. Egyéni vagy vezetett gyalog és kerékpártúráink révén, frissülhet fel és kapcsolódhat ki bárki, aki ide érkezik.A lovaglás iránt érdeklődők is találnak ennek megfelelő programot. Aki még több izgalomra vágyik, hogy feledhetetlen legyen, akár csak egy kirándulás is, annak a táj adottságait kihasználó, élménydús kalandtúrát szervezünk, vagy kipróbálhatja a sport és agyaggalamb lövészetet is.

Kazincbarcikai szállás, egyedülálló vidéki gasztronómiával

A falusi gasztronómiát a hagyományos kemencés ételeink és a külön előzetes megbeszélés alapján lebonyolításra kerülő hagyományőrző falusi disznótor révén élvezheti minden idelátogató. Így akár egy-egy üzleti útra érkező társaság, vagy családi, baráti ünnepi összejövetel feledhetetlen eseménye lehet a falusi disznótor. A disznótor nemcsak a tradíciókat tartja életben, hanem fontos közösségi élmény is a végén páratlan fogásokkal.

Kazincbarcika közelében így olyan szállást talál a Bánvölgyében minden ide látogató, ami csodás környezetben, sok-sok programmal és kikapcsolódási lehetőséggel garantálja, hogy máskor is visszatérjetek Kazincbarcikára és környékére!

Szállás Kazincbarcika - Telefon: 06-30/664-46-54 - E-mail: info@banvolgyevendeghaz.hu