Falusi Vendéglátás, Falusi Szálláshely

Falusi vendéglátásunk és a falusi szálláshelyünk minden igényt kielégít

Egy falusi szálláshely, mint a Bánvölgye Vendégház, magában foglalja a szállást, az étkezési és programszervezési szolgáltatásokat egyaránt. Egy falusi szálláshelynél igazán fontos maga a ház és az udvar, a tájkép, amiben elhelyezkedik, valamint a ház felszereltsége, s az ahhoz tartozó szolgáltatások skálája.
Az erdő lábainál található két vendégházunk, a falusi vendégházak minden előnyét magában hordozza. Mi minden szolgáltatásunkkal és programunkkal hirdetjük, hogy a falusi turizmus az egyik legalkalmasabb módja annak, hogy egy turista közvetlenül megismerhesse egy tájegység életét és kultúráját.
A mi falusi vendéglátásunk révén, bárki újraépítheti a kapcsolatát a természettel, újra megismerheti és élvezheti, amit az ősei tudtak-ismertek.

Falusi szálláshely számos program lehetőséggel

A halászat, a vadászat és a túrázási, kikapcsolódási lehetőségek széles skáláját kínáljuk programként.
A természetet a közvetlen szépségében élvezheted és ismerheted meg az egyéni vagy vezetett gyalog és kerékpártúráink révén.A lovaglás, a lovas élet fontos része volt mindig a falusi életmódnak, ebből is kaphatnak ízelítőt nálunk a vendégeink. Aki ennél is több izgalomra vágyik, annak a táj adottságait kihasználó, élménydús kalandtúrát szervezünk, vagy kipróbálható a sport és agyaggalamb lövészet is.
A falusi gasztronómiát a hagyományos kemencés ételeink és az igény szerint kérhető hagyományőrző falusi disznótor révén élvezheti minden idelátogató. A Bánvölgye vendégházban valóban újra megtapasztalható, hogy falun élni annyi, mint újra a természetben élni.

Falusi szálláshely rendszeres kikapcsolódásra

Gyertek el mielőbb a falusi szálláshelyünkre, a Bánvölgye vendégházba, próbáljátok ki mielőbb a falusi vendéglátásunk, mert mi tudjuk, hogy akkor megtaláljátok azt a nyugodt helyet, ahová mindig érdemes visszatérni. A vendégek mindig visszajárnak oda, ahol elégedettek és azt kapták, amire vágytak. Mi a falusi vendéglátás maximumát nyújtjuk azért, hogy elmond a családnak, a barátaidnak és az ismerősöknek, hogy érdemes hozzánk az év bármely szakában eljönni.
Falusi szálláshelyként, az egyedi falusi vendéglátás élményéért foglalj szállást még most!

A tartalmas szabadidő eltöltéséhez, a mi falusi vendéglátásunk biztosítja az:

  • Egészséges környezetet és szép tájat
  • Minőségi szállást (felszereltség, kiszolgálás)
  • A vendégszerető fogadtatást
  • Az ápolt környezetet és nyugalmat
  • A vendégbarát ár-szolgáltatási arányt
  • Minőséget az étkeztetésben
  • A szabadidős tevékenységek minőségét és sokszínűségét


Falusi szálláshelyként, az egyedi falusi vendéglátás élményéért foglalj szállást még most!

Falusi szálláshely - Telefon: 06-30/664-46-54
Falusi szálláshely - E-mail: info@banvolgyevendeghaz.hu