Kalandtúra

Kalandtúra szervezése

2002 nyarán a közeli Szilvásváradon a Szalajka- völgyben csodálatos természeti környezetben, a zúgó Szalajka patak fölött létrehozták az ország első olyan extrém kötélpályarendszerét, amely bárki számára elérhető, legyen szó egy cég menedzsereiről vagy egy komplett iskolai osztályról. A Kalanderdő ideális helyszíne csapatépítő tréningek, céges kalandprogramok lebonyolításának, ugyanakkor ajánljuk iskolai csoportok, egyének, családok, baráti társaságok számára is aktív szabadidős tevékenységként. www.kalanderdo.hu

Kalandtúrák

A kalandpark kék pályája könnyen teljesíthető, családoknak, idősebbeknek, de akár még a félősebbeknek is ajánlható! Végig a Szalajka-völgyben a csörgedező Szalajka-patak fölött halad, többször keresztezve azt. Látványnak sem utolsó ilyen magasságból nézni az erdei patak zúgását…
Végig 4-5 méteres magasságban, egyszerű feladatokon át kell haladnod, de a lecsúszás előtt választhatsz két közepes nehézségű feladatot, amelyek már a nehezebb pályákon is megállnák a helyüket. A pálya végén 60 méter hosszú csúszással érkezhetsz vissza.
A pálya 120 cm testmagasságtól használható, 14 év alatti életkor esetén idősebb kísérő társaságában!

Monsterroller

Élmény újdonság a Monsterrollerezés Szilvásváradon, egyedülálló 14 km-es száguldás a Bükk hegység szívében páratlan látnivalókkal.
Csapatépítő programokra, outdoor tréningekre az ország bármely részére elszállítjuk, ha van megfelelő hegyes dombos vidék.